Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: %

Teams


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

19-2-2024
Start voorjaarscompetitie
 

Beste leden, 

 

Het zaalhockeyseizoen zit er weer op. We hopen dat alle deelnemers een leuk seizoen hebben gehad.

Per vandaag, maandag 19 februari, mogen de veldtrainingen weer starten. De competitie start zaterdag 2 maart. Het trainings- en wedstrijdschema staat in Lisa.

 

Nog even enkele opmerkingen:

-        De kosten bij HSD zijn de laatste jaren erg gestegen. Het verzoek is om zuinig om te gaan met ballen en andere materialen! Als er bijvoorbeeld een bal over de boarding vliegt, haal deze dan direct op!

 

-        We krijgen reacties van coaches en trainers dat er soms gemakkelijk afgezegd wordt voor trainingen en/of wedstrijden. Trainingen zijn veel leuker als je met een grote groep traint. Trainers stoppen daarnaast veel moeite in het voorbereiden van trainingen, zorg dat je aanwezig bent! Sommige teams zitten krap in het aantal spelers. Als je een keer niet kunt spelen, meld je dan (als het kan) op tijd af, zodat er spoedig kan worden gezocht naar eventuele invallers. 
Onthoud dat je aan een teamsport doet, laat je team niet in de steek!                 

 

We wensen jullie veel succes en veel plezier tijdens de voorjaarscompetitie!

 

11-1-2024
HSD Nieuws Update 2024
 

 

Het bestuur van Hockeyclub Schouwen-Duiveland wenst alle leden, ouders en relaties een zeer voorspoedig en sportief 2024!

 

Een extra woord van dank gaat uit naar de vele vrijwilligers binnen onze club die zich met hart en ziel inzetten als trainer, coach, scheidsrechter, barhoofd of commissielid, hulde hiervoor!

 

 

Nieuws update:

 

Zoals veel leden inmiddels hebben vernomen, zijn er in de afgelopen periode verschillende wijzigingen geweest binnen de hockeyclub. Zo is de training van Dames 1 succesvol verplaatst naar de donderdagavond onder de professionele leiding van Thijs Jonker.

Voor de trainingen van Heren senioren, zijn we momenteel bezig om verschillende opties en scenario’suit te werken. We hebben goede hoop dat Heren 1 en Veteranen A weer een goed bezochte trainingsavond krijgen in de loop van 2024.

 

Nog een nieuwtje is het wedstrijdsecretariaat junioren. Dat is in 2023 overgenomen door Seline Dalebout, die met veel zorgvuldigheid en inzet alle wedstrijden en scheidsrechters zo efficiënt mogelijk probeert in te plannen. Onze dank hiervoor is groot!

 

Jullie hebben de borden wellicht al zien hangen, maar vanaf 1 januari 2024 is het sportterrein van HSD officieel volledig rookvrij. Hiermee zetten we een belangrijke stap op weg naar een rookvrije generatie en willen we als hockeyclub een duidelijk signaal afgeven dat roken en sporten niet samengaan.

 

En er is belangrijk nieuws van de sponsorcommissie: vanaf dit jaar kunnen we met trots een nieuwe hoofdsponsor presenteren! Met MarketPlaza hebben we een meerjarige overeenkomst kunnen sluiten, waarin shirtsponsoring, sponsorbord-uitingen en clubhuisinkopen samen komen.

MarketPlaza is uiteraard bekend van de boodschappencentra in Bruinisse en Burgh-Haamstede, waarbij een Albert Heijn, een Gall&Gall en een Etos vestiging op een overzichtelijk winkelplein te vinden zijn. Met de komst van onze nieuwe hoofdsponsor krijgt HSD dus ook nieuwe wedstrijdshirts, met daarop een MarketPlaza logo. Deze shirts moeten uiteraard ontworpen en besteld worden. Helaas zijn hierbij verschillende technische en leveringsproblemen ontstaan en duurt de overgang naar de nieuwe shirts dus veel langer dan gehoopt en voorzien. We hebben de uitlevering hierdoor moeten uitstellen naar het tweede kwartaal van 2024.Vóór die tijd komen er pasmodellen te liggen in het clubhuis, zodat iedereen de juiste maat kan selecteren. Via LISA zullen we jullie hierover op de hoogte houden. Komend jaar zullen alle leden dus hun huidige wedstrijdshirt kunnen omruilen voor een gloednieuw exemplaar!

 

Tot slot:

Heb jij al goede voornemens?

En draag jij HSD een warm hart toe?

Dan zijn er twee punten waar je ons mee kan ondersteunen;

1.Meld je aan als vrijwilliger! Voor verschillende commissies en functies kunnen we nog hard vrijwilligers gebruiken.

2.Help ons met het werven van nieuwe sponsoren! We zijn uiteraard ongelooflijk blij met onze nieuwe hoofdsponsor, maar ben jij of ken jij een nieuwe sponsor?

Laat het ons svp weten als je deze goede voornemens kan verzilveren en neem direct contact op met het bestuur!

 

 

Belangrijke data eerste kwartaal 2024, SAVE THE DATES!

 

Woensdag 21 februari: Algemene Ledenvergadering, start om 19.30u

 

Vrijdag 2 februari: Midwinter filmavond voor de junioren (benjamins t/m onder-14)

 

Zaterdag 24 februari: HSD clubhuis klusdag, start om 9.00u. Deze dag is bedoeld om ons terrein en clubhuis weer klaar te maken voor het aankomende seizoen. Wij zorgen voor de materialen en hopen op vele klushandjes!

 

Zaterdag 2 maart: start tweede deel veldcompetitie junioren met een feestelijke seizoensopening

 

Zondag 3 maart: start tweede deel veldcompetitie senioren

 

Zondag 10 maart; Super Sunday; eerste thuiswedstrijd van 2024 voor de seniorenteams, gevolgd door een knallende après ski party

Bestuur Hockeyclub Schouwen-Duiveland

 
TRAINING

13-11-2023
Trainingsschema Zaalhockey 2023-2024
 
Onderstaand het trainingsschema voor de zaal.
De zaalhockeytrainingen starten op maandag 27 november.

Dag Start Eind Team
maandag 17:00 18:00 MO12-1
  18:00 19:00 JO12-1
  19:00 20:00 JO14-1
dinsdag 18:00 19:00 MO16-1
woensdag 17:30 18:30 MO12-2
donderdag 17:00 18:00 MO10-1
  18:00 19:00 MO9-1
  19:00 20:00 MO16-2
  20:00 21:00 MO18-1
 
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 23 februari 2024
Aantal leden (info) 300
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,7%
Hockey.nl