Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 43% |week: 44%

Teams


terug naar vorige scherm
7-9-2021
Competitie start 11 september

Zaterdag 11 september gaan we na een lange pauze eindelijk starten met een volledig competitie programma. Spelers, toeschouwers en andere betrokkenen moeten zich nog wel houden aan de geldende coronaprotocollen.

Ná 20 september volgt hopelijk de nodige verlichting t.a.v. de regels voor onze kantine. Daarom vragen we jullie de komende 2 weekenden de kantine alleen te gebruiken voor het afhalen van consumpties en deze op het terras te nuttigen. Schuilen voor de regen of onweer mag, mits het mogelijk is om binnen de afstand van 1,5 meter te kunnen bewaren.

Iedereen die voor een bepaald tijdstip ingedeeld staat voor een training of wedstrijd of voor een specifieke functie voor de vereniging is automatisch geregistreerd. Bezoekers vragen wij bij binnenkomst kantine hun naam en mailadres te noteren.

BASIS REGELS

 

  • BLIJF ALTIJD THUIS bij klachten en laat je direct testen, blijf ook thuis als huisgenoten klachten hebben.

  • Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Neem altijd een mondkapje mee want de rijder of bijrijders mogen altijd verlangen dat iedereen in een auto een mondkapje draagt. Tip voor de bestuurder, neem wat extra mondkapjes mee.

  • Houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte. Een uitzondering geldt voor kinderen tot en met 12 jaar, die hoeven tot elkaar en tot volwassen geen afstand te houden. Jongeren van 13 tot 18 jaar zijn niet verplicht onderling afstand te houden, maar moeten wel op 1,5 meter van bijvoorbeeld hun volwassen begeleiding blijven.

  • Toeschouwers toegestaan op 1.5m afstand.

  • Toiletten en douches zijn in gebruik, maar houd 1.5m afstand

 


Wij wensen iedereen heel veel hockey plezier!



Bestuur Hockey Club Schouwen Duiveland
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 26 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Hockey.nl