Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 43% |week: 44%

Teams


terug naar vorige scherm
18-2-2020
11e Lustrum HSD: 20 maart Pro League bezoek!

Zoals reeds aangekondigd tijdens de nieuwjaarsborrel zal in maart de eerste lustrum activiteit plaatsvinden. De lustrumcommissie draait inmiddels op volle toeren en het complete lustrumprogramma vind je in de bijlage.

 

Op vrijdag 20 maart 17:15 vertrekt de HSD bus naar het stadion van HC Rotterdam om de FIH Pro League wedstrijd tussen de heren van Nederland en Nieuw Zeeland te aanschouwen die om 19:30 begint.

 

Aangezien kaarten vooraf aangeschaft moesten worden (wat moeilijk inschatten is) zijn er vanaf nu 50 kaarten beschikbaar bij HSD. Inschrijven kan door Euro 15.- over te maken op rekening nr. NL63 RABO 0375 1080 09 t.n.v. Hockey Club Schouwen Duiveland o.v.v. aantal jeugd (tot 15 jr.) en volwassenen kaarten én mobiel telefoonnummer. Dit bedrag dekt de kosten voor de toegangskaart, retourvervoer en drankje in de bus.

 

Indien deze kaarten snel uitverkocht zijn (first come first serve) zal HSD extra kaarten trachten te bemachtigen. Indien uitverkocht zullen we de overboeking terugstorten.

 

Graag gaan wij met zoveel mogelijk HSD-ers en vooral jeugd naar dit top hockey festijn en hopen dan ook snel te kunnen beslissen om voor de tweede bus te gaan!

 

Zodra het aantal deelnemers definitief is volgt verdere informatie. Voor vragen mail [email protected].

 

Namens de 11de lustrumcommissie en het bestuur verheugen wij ons op een grote opkomst!

 

Edwin Oude Weernink

Voorzitter lustrumcommissie

 

Etienne Aggenbach

Voorzitter HSD

 



Bijlage: Lustrum Programma HSD(1).PNG
 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 26 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Hockey.nl