Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 44%

Teams


Nieuws
Belinda & Emily geslaagd voor examen Sociale Hygiëne.

22-3-2019 | 
HSD feliciteert onze barhoofden Belinda en Emily met het behalen van de verklaring Sociale Hygiëne. Hiermee voldoet HSD aan de wettelijke vereisten van de Drank- en Horecawet.
 
HSD zoekt nog steeds barhoofden ter ondersteuning van onze actieve barcommissie.
 
Lees meer >>
Vriendjes- en vriendinnetjes dag 2019

18-3-2019 | 
Wil je je vriendje of vriendinnetje ook eens laten zien hoe leuk hockey is?
Woensdagmiddag 27 maart 2019 van 15:30-17:30 organiseert HSD speciaal voor de Benjamins, F-jes en E-tjes (van 5 t/m 9 jaar) een vriendjes- en vriendinnetjes dag:
Lees meer >>


Bijlage: Vriendjesdag Flyer 2019.pdf
Beperkt shirts ruilen vanaf nu mogelijk.
15-3-2019 | 
Nu de meeste shirts zijn opgehaald is het mogelijk om shirts te ruilen bij Intersport Zierikzee (vrijdag open van 9:30 tot 17:30, zaterdag van 9:00 tot 17:00).   Er zijn een beperkt aantal extra shirts geleverd in diverse maten daarom een vriendelijk verzoek om bij twijfel niet te ruilen. Zoals in eerder bericht gemeld 3
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

Shirt update: ruilen en naam opdruk.

14-3-2019 | 
Ondanks dat het kort dag was hebben de meeste leden en coaches de nieuwe shirts inmiddels opgehaald bij Intersport. Om te kunnen ruilen dienen alle teams/leden de shirts op te halen. Daarom een vriendelijk verzoek aan leden om vandaag, donderdag de 14 de , de resterende 40 shirts op te halen. Intersport is vandaag geopend tot 20:00.
Lees meer >>
Sokken ook binnen (bestel via webshop!)
9-3-2019 | 
Bestel nieuwe sokken, broeken en rokken via de webshop zodat je de maximale korting krijgt.  Haal ze dan op bij Intersport Zierikzee.
We hebben veel vragen gehad mbt de shirt verstrekking. Zie voor uitleg de eerdere berichtgeving op de HSD-site en Lisa.
Groet, Etienne Aggenbach
Lees meer >>
Sokken ook binnen (bestel via webshop!)
9-3-2019 | 
Bestel nieuwe sokken, broeken en rokken via de webshop zodat je de maximale korting krijgt.  Haal ze dan op bij Intersport Zierikzee.
We hebben veel vragen gehad mbt de shirt verstrekking. Zie voor uitleg de eerdere berichtgeving op de HSD-site en Lisa.
Groet, Etienne Aggenbach
Lees meer >>
HSD trimhockey

8-3-2019 | 
HSD start op 15 maart met trimhockey. Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor volwassenen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier, zonder competitie, met hockey bezig willen zijn.  
Hockeyen jouw kinderen en wil je het zelf wel eens ervaren?  
Lees meer >>
De nieuwe shirts zijn gearriveerd!

7-3-2019 | 
Om het afhalen in goede banen te leiden een korte instructie. Bij de inventarisatie van de maten is verschillend informatie doorgegeven: sommige coaches hebben de maten per persoon opgegeven, andere de maatverdeling per team. Met name in het laatste geval zullen de TEAM COACHES de shirts bij Intersport Zierikzee moeten ophalen en
Lees meer >>
Nieuw HSD tenue & HSD ledenwebshop online

20-2-2019 | 
·        Shirts voor competitie spelende HSD leden zijn vóór 16 maart op te halen bij Intersport Zierikzee. Exacte start afhaaldatum volgt via push bericht zodra de shirts binnen zijn. De verwachte beschikbaarheidsdatum zal rond 4 tot 8 maart zijn.
Lees meer >>
Nieuws vanuit de Evenementencommissie

17-2-2019 | 
Graag melden wij dat de Evenementencommissie is uitgebreid met David Schot. David, speler van JA1, altijd enthousiast én bereid om te helpen, is al jaren op en langs de velden van HSD te vinden. Veel leden kennen hem van de prijsvraag waar hij met zijn inzending van een mueslireep met zeewier de clubtribune voor de Champions Trophy
Lees meer >>
Versterking binnen de Technische Commissie

17-2-2019 | 
We zijn heel blij met Daan Bol’s komst binnen de technische Commissie! Daan zal de functie van trainerscoördinator op zich nemen en volgt daarmee Bibian Scheepstra op. Daan studeert HBO Sportkunde in Den Haag. Hij heeft 2 jaar bij HDM in Den Haag gehockeyd maar speelt sinds dit seizoen weer bij HSD Heren 1. Daan hockeyt al van jongs af
Lees meer >>
Voorjaars Competitie 2019 indeling bekend

17-2-2019 | 
Met de zaalcompetitie achter de rug, met zaalkampioenen JC1 en MD1, gaat vanaf 16 maart de veldcompetitie alweer van start. Uit en thuis wedstrijden staan inmiddels op Lisa en de HSD site. De definitieve speeltijden volgen spoedig. Coaches en/of trainers zullen aangeven wanneer de veldtrainingen van start gaan.
Lees meer >>
HSD meiden D1 weer kampioen!

10-2-2019 | 
Met een 9-2 overwinning op de nummer drie Pollux is de MD1 kampioen geworden in de zaal. In de poule van 7 waren de dames met reeds 9 gewonnen wedstrijden niet meer in te halen door Schiedam. Na het onlangs behaalde winterkampioenschap op het veld denderen deze dames door! Wellicht komend voorjaar op naar de "Triple”
Lees meer >>
HSD Jongens C1 zaal kampioen!

9-2-2019 | 
Met een 4-1 overwinning op Spijkenisse1 hebben de jongens C1 in de 8 ste competitiewedstrijd het kampioenschap overtuigend behaald. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn zij niet meer in te halen door de nummer 2 Forcial JC1.
Lees meer >>
Nieuwe clubkleding in de maak

25-11-2018 | 
Zoals besproken op de algemene ledenvergadering krijgt HSD een nieuw tenue. Aan de clubkleuren verandert niks, maar het is moderner gestroomlijnd. Met dank aan onze sponsors: Intersport, Wijkopenhuizen.nl, Phone Repair Zeeland en Rabobank, kunnen we eenmalig voor alle leden de nieuwe shirts gratis beschikbaar stellen!  
Lees meer >>


Bijlage: HSD Zierikzee - final design 2019-01-07.pdf
HSD MD1 ook nog kampioen!

25-11-2018 | 
Met een 3-0 overwinning tegen Etten-Leur hebben de meisjes D1 overtuigend het kampioenschap behaald. Zij zijn hiermee het derde meisjes team dat het winterkampioenschap heeft behaald.
Lees meer >>
HSD MB1 ook kampioen!

19-11-2018 | 
Met een klinkende 5-0 overwinning van HSD MB1 op Pelikaan MB4 is het kampioenschap een feit en promoveren de dames naar de tweede klasse!  
Lees meer >>
HSD MB2 eerste kampioen!

11-11-2018 | 
Met een een 3-1 overwinning tegen Oudenbosch MB1 hebben de meisjes B2 reeds in de 8 ste competitiewedstrijd het kampioenschap behaald. 

Lees meer >>
Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 22 maart 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 81,6%
Vandaag jarig
Jennifer Legemaate
Hockey.nl