Inloggen

Inloggen
Laatste reacties
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: 67%

Teams


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:00 Uit JO12-1 Hockeyclub Prinsenbeek JO12-1
11:50 Thuis MO14-2 GMHC Goes MO14-2
terug naar vorige scherm
7-2-2017
Nieuw initiatief helpt trainers, coaches en verenigingen

28 januari 2017

 

De KNHB lanceerde zaterdag 28 januari 2017 haar vernieuwde website knhb.nl. Belangrijk onderdeel van de nieuw vormgegeven website is het Kenniscentrum. Doel van het Kenniscentrum is de uitwisseling van kennis en vergroten van de kracht van het gezamenlijke netwerk. De kennis is snel en eenvoudig te ontsluiten en alle informatie is vrij toegankelijk.

Binnen het Kenniscentrum is bijzondere aandacht voor trainers en coaches. Om trainers en coaches maar ook ouders beter te kunnen ondersteunen in hun voorbereiding op het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden gaat de KNHB een samenwerking aan met HockeyPraktijk. De samenwerking verlicht het werk van de technisch coördinator van hockeyclubs en er ontstaat meer tijd om het veld op te gaan.

HockeyPraktijk is oorspronkelijk een initiatief van HockeyXperts en LISA. Met de actieve participatie van de KNHB zijn er 2 varianten beschikbaar: basis en licentie. De basisvariant wordt kosteloos aan alle verenigingen aangeboden en is te benaderen via de website van de KNHB. Verenigingen die met LISA werken, vinden deze basisvariant ook automatisch terug in hun ClubApp. De KNHB is verantwoordelijk voor de inhoud van de basisvariant, die de komende periode geleidelijk uitgebouwd wordt.


https://www.knhb.nl/ of de app!


Webmaster


 
 

Webshop
Hoofdsponsor(en)
Sponsoren


Statistieken
vrijdag 19 april 2024
Aantal leden (info) 305
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 56,1%
Vandaag jarig
Bryan a Haarsma
Hockey.nl